Op zoek naar strijp s klokgebouw?

strijp s klokgebouw
ROUTE EN PARKEREN KLOKGEBOUW STRIJP-S EINDHOVEN ININTERIEURS.
Ga bij afrit 30 Centrum / Strijp eraf. let op, de fly-over heeft een zeer scherpe bocht, volg de adviessnelheid. De weg wordt een 80km/uur autoweg. Helemaal uitrijden en op de rotonde linksaf Beukenlaan 70km/uur. De rondweg gaat een kruispunt onderdoor en na 300 m zie je aan de rechterkant afslag Strijp-S 30 km/uur. Volg de parkeerborden. Je kunt parkeren in de parkeervakken aan de straat. Advies: parkeer in de parkeergarage naast het Klokgebouw.
london seo agency
Driehoek Strijp-S.
Het Klokgebouw is een bedrijfsverzamelgebouw met meer dan 100 werkruimten in diverse prijsklassen en afmetingen. Maar het is méér. Het imposante pand met zijn 30.000 m verhuurd oppervlak herbergt een verzameling aan functies die als kwartiermaker worden ingezet bij de herontwikkeling van Strijp S.
seo vs sea
Strijp-S Wikipedia.
Een vierde industriepark zou Strijp-I geheten hebben, als volgende letter in de naam Strijp. De historische schrijfwijze is overigens Strijp S, zonder streepje. Tegenwoordig ziet men echter vooral de schrijfwijze Strijp-S, met streepje. Ook het nabijgelegen treinstation draagt sinds 2015 die naam. Lampen, radio's' en tv's' bewerken. In 1916 laat Anton Philips de eerste fabriek op Strijp-S bouwen, een glasfabriek voor peertjes. Hand-in-hand met de groei van Philips, werden ook de activiteiten op Strijp-S uitgebouwd. In 1923 werd het Philips Natuurkundig Laboratorium opgeleverd. Strijp-S wordt de locatie waar apparaten worden uitgevonden én geproduceerd. Eerst radio's, na de oorlog ook televisies. Vanuit het credo Van zand tot klant hield Philips elke fase van de productie in eigen hand. Van researchafdeling tot opslagmagazijn, van glasblazerij tot kartonfabriek: alles op één terrein. In 1927, 1929 en 1930 werd een indrukwekkende rij van drie industriegebouwen neergezet, de zogeheten Hoge Rug. Ondertussen werd ook het Klokgebouw uit de grond gestampt uit 1928, waar Philips haar philite maakte.
Klokgebouw Eindhoven Eindhoven-Actueel. Email. Facebook. Google. Pinterest. Twitter. YouTube.
Urban Shopper Strijp. Service Bioscoop ZIEN. Bed Breakfast BB. Dzjengis Khan Mongolian Grill Buffet. Uw restaurant hier vermeld? Houben Van Dijck Advocaten. Rijschool Ties van Grootel. Medusa Multimedia op maat. Mongools Dzjengis Khan. Frituur Martin Zwerts. Netwerken in Eindhoven. 24 februari 2018. Wie wel eens in Eindhoven is geweest heeft ongetwijfeld het klokgebouw gezien een van de markante gebouwen van het Philips concern.
Klokgebouw.
Open Home Agenda Nieuws Het Klokgebouw Gallery Praktische informatie. Geschiedenis De Geschiedenis van het Klokgebouw. Ateliers Werken in het Klokgebouw. De Torenkamer De Torenkamer. Home Agenda Nieuws site.Practische information. vr 23 feb RB Sunday XXL Klokgebouw Eindhoven. za 24 feb Francois presents the Classixs 2018.

Contacteer ons