Resultaten voor klokgebouw

klokgebouw
FIXtival x RB Sunday Indoor Festival Klokgebouw Eindhoven RB Sunday.
In de grootste en dikste venue van Brabant en omstreken, het Klokgebouw! Op ZATERDAG 13 OKTOBER komen Club FIX en RB Sunday weer samen om de handen inéén te slaan! Tickets zijn vanaf NU verkrijgbaar via: www.FIXtival.nl en www.RnBSunday.nl. Live on Stage.:
basic fit eindhoven
elrow x STRAF_WERK Klokgebouw STRAF_WERK.
elrow x STRAF_WERK Klokgebouw vindt plaats op vrijdag 07 december van 22.00 07.00. Adres: Klokgebouw 50, 5617 AB Eindhoven. De evenementen van STRAF_WERK zijn voor 18 jaar en ouder. Neem een geldig legitimatiebewijs mee zoals een ID kaart, paspoort of rijbewijs, anders kan toegang worden geweigerd.
vps
Klokgebouw Agenda Strijp Eindhoven Eindhoven.
Inmiddels is het klokgebouw locatie voor tal van creatieve evenementen en bedrijven. Klokgebouw 50 Eindhoven, 5617AB Netherlands. Bezoek de website van de locatie. Er Worden veel leuke activiteiten georganiseerd op Strijp-S, Strijp-T, Strijp-R en niet te vergeten het dorpshart van Strijp.
eindhoven strijp s
KLOKGEBOUW CULTUURHALLEN Evenementenhelpdesk.
KAART EN MUNTVERKOOP. Selecteer een pagina. KLOKGEBOUW CULTUURHALLEN B.V. De voormalige fabriekshallen van het Klokgebouw op Strijp-S in Eindhoven bieden een capaciteit van max. Het is een ideale locatie waar de meest uiteenlopende creatieve projecten met volledige vrijheid kunnen worden georganiseerd.
Millers
Art Eindhoven Zaterdag 13 en zondag 14 april 2019, Klokgebouw, Strijp-S, Eindhoven.
Art Eindhoven vindt plaats op zaterdag 13 en zondag 14 april 2019 in het Klokgebouw in Eindhoven. Het Klokgebouw is een oude Philips fabriek die de sfeer van weleer uitstraalt. De industriële en nostalgische omgeving biedt Art Eindhoven een passend decor.
nederlandse goochelaar
Klokgebouw Concertkaarten, concertagenda, informatie Live Nation Nederland.
Koop kaarten voor concerten in Klokgebouw en vind concertdata, zaal en vervoersinformatie voor Klokgebouw. Vind kaarten, de concertagenda en zaalinformatie op LiveNation.nl. 16 jan 2019. wo 16 jan 2019 1900.: Het Klokgebouw staat symbool voor de huidige transformatie die plaats vindt op Strijp S.
Ticketmaster Klokgebouw. Taal.: Search. Wis. Zoeken.
Cadeaukaart Service Contact Platinum Tickets. Muziek Comedy Festivals Sport Familie Theater en Comedy Beurzen en Exposities Meer. Klokgebouw 50, Eindhoven, 5617 AB, Nederland. The Sound Of Revolution 2019 Combiticket. The Sound Of Revolution 2019 Friday. The Sound Of Revolution 2019 Saturday.
Klokgebouw Philipsgebouw SA in Eindhoven Monument Rijksmonumenten.nl.
Het gebouw is vernoemd naar de enorme klokken op de toren, die werden geplaatst om het waterbassin in de toren te maskeren. Markant aan het gebouw is ook het Philips-embleem, die van ver te zien is. Het Klokgebouw is een rijksmonument.
Prettig Parkeren Vind de beste parkeerplek in de binnenstad!
Prettig Parkeren levert en exploiteert dienstverlening voor actuele parkeerinformatie. Het doel is parkeerinformatie voor iedereen toegankelijk en transparant te maken. Informatie Contact Parkeeradvies op uw site: maak uw eigen kaart Voor gemeenten Voorwaarden. 2018 Prettig Parkeren Voorwaarden. 2018 Prettig Parkeren info.
TIKTAK NEW YEARS EVE EINDHOVEN Tickets, ma, 31 dec. 2018 om 2200: Eventbrite.
TIKTAK New Years Eve in Klokgebouw Eindhoven maakt volledige line-up bekend. Het grootste en meest bekende eclectische event TIKTAK komt naar Eindhoven! Alle populaire Nederlandse eclectische live en dj-acts aanwezig zijn, waaronder Broederliefde, Bizzey, JeBroer, Lil Kleine, Sevn Alias en Freddy Moreira.

Contacteer ons