Op zoek naar klokgebouw parkeren?

klokgebouw parkeren
Mojo Concerts Klokgebouw vervoersinformatie.
Deze grenst aan het Klokgebouw. Stap je uit op het Centraal Station in de stad, dan loop je binnen 20 minuten naar het Klokgebouw. Check de actuele reisinformatie. Kijk kort voor vertrek in de NS reisplanner op ns.nl voor het meest actuele reisadvies.
ad
Klokgebouw.
Open Home Agenda Nieuws Het Klokgebouw Gallery Praktische informatie. Geschiedenis De Geschiedenis van het Klokgebouw. Ateliers Werken in het Klokgebouw. De Torenkamer De Torenkamer. Home Agenda Nieuws site.Practische information. vr 23 feb RB Sunday XXL Klokgebouw Eindhoven. za 24 feb Francois presents the Classixs 2018.
SEO
Klokgebouw.
Laat dan de auto thuis en stap lekker op de fiets! Strijp-S is prima met de fiets te bereiken en is voorzien van breede verlichte fietspaden. Voor de deur van het Klokgebouw en het aangrenzde Ketelhuisplein is volop plek om je fiets te parkeren.
AGCI
ROUTE EN PARKEREN KLOKGEBOUW STRIJP-S EINDHOVEN ININTERIEURS.
Selecteer een pagina. Route en parkeren Klokgebouw strijp-s Eindhoven. Wil je naar het Klokgebouw? Hier vind je meer gedetailleerde informatie over de looproute en waar je het beste kunt parkeren. Vanuit Centraal Station Eindhoven kun je op elke sprinter stappen die naar het Westen gaat.
Route Klokgebouw Eindhoven.
volg de parkeerborden, parkeren in de parkeergarage naast het Klokgebouw. Vanuit het centrum fiets je de Mathildelaan op, richting PSV stadion. Blijf rechtdoor fietsen totdat je het Strijp-S terrein in beeld krijgt. Er is eindelijk een verbinding vanuit de Glaslaan naar het Klokgebouw.
Parking-S.
Tevens kunt deze kaart downloaden om te gebruiken voor uw bezoekers. De terreinen zijn 24 uur per dag 7 dagen in de week toegankelijk m.u.v. van incidentele evenementen. Binnen de parkeervakken gelden de algemene voorwaarden. Download parkeren strijp. Download alg_voorwaarden kort parkeren mobility-s.
Tarieven-parkeren.
Vanaf 2018 groeit het kortparkeertarief naar de tarieven die van toepassing zijn voor gebouwd parkeren binnen de gemeente Eindhoven. Indien tussen het versturen van deze brief en het ingaan van de nieuwe tarieven een verhoging van het tarief van de gemeente wordt doorgevoerd, behouden we het recht om bovenstaande tarieven hierop aan te passen.
Klokgebouw Per Auto.
Volg de parkeerborden. Strijp-S heeft diverse parkeerfaciliteiten. Op deze kaart ziet u welke dit zijn en waar de ingangen zich bevinden. Meer over het Klokgebouw. Evenementenhallen De hallen van het Klokgebouw. Geschiedenis De Geschiedenis van het Klokgebouw. Ateliers Werken in het Klokgebouw.

Contacteer ons