Meer resultaten voor het Klokgebouw

het Klokgebouw
Klokgebouw.
Ontwerpers Reinder Bakker en Hester van Dijk Overtreders W zijn dit jaar de artdirectors van het Klokgebouw tijdens Dutch Design Week. Sinds 2013 stelt Dutch Design Week een externe partij aan voor de inrichting en presentatie van het expositiegedeelte in het Klokgebouw.
Content Marketing
Strijp-S Wikipedia.
In 1927, 1929 en 1930 werd een indrukwekkende rij van drie industriegebouwen neergezet, de zogeheten Hoge Rug. Ondertussen werd ook het Klokgebouw uit de grond gestampt uit 1928, waar Philips haar philite maakte. Een reeks kleinere gebouwen, waarvan alleen het Ketelhuis en de Machinekamer beide 1929 nog bestaan, hielden Strijp-S warm en in beweging met gas en stoom.
http://www.leemanskredieten.be/lenen/geld-lenen-bij-leemans/voor-wat-kan-ik-lenen/prive-lening/
Mojo Concerts Klokgebouw vervoersinformatie.
Indien je toch met de auto reist adviseren wij je om ruim op tijd te vertrekken en om het gebied in te rijden via de A2 Maastricht, Amsterdam, Den Bosch of de A58 Rotterdam, Tilburg, neem afrit 30 A. Het bezoekadres is: Klokgebouw 50, 5617 AB Eindhoven.
google adwords
Klokgebouw Startpagina Facebook.
En kom op, 5, vragen nog eens 5, borg voor een kluisje waar net een winterjas en rugzak in past. Ondanks dit maakt je favoriete artiest zien het altijd wel weer een beetje goed maar binnenkort nog een show pakken in het klokgebouw zit er niet meer in vrees ik.
Klokgebouw Eindhoven Eindhoven-Actueel. Email. Facebook. Google. Pinterest. Twitter. YouTube.
Wie wel eens in Eindhoven is geweest heeft ongetwijfeld het klokgebouw gezien een van de markante gebouwen van het Philips concern. Dit gebouw werd in 1929 door Philips in gebruik genomen, hier werd aanvankelijk een belangrijk product voor Philips geproduceerd namelijk Bakaliet, wat door Philips tot Philite werd gedoopt.
Klokgebouw.
Open Home Agenda Nieuws Het Klokgebouw Gallery Praktische informatie. Geschiedenis De Geschiedenis van het Klokgebouw. Ateliers Werken in het Klokgebouw. De Torenkamer De Torenkamer. Home Agenda Nieuws site.Practische information. vr 23 feb RB Sunday XXL Klokgebouw Eindhoven. za 24 feb Francois presents the Classixs 2018.

Contacteer ons