Meer resultaten voor restaurant klokgebouw eindhoven

restaurant klokgebouw eindhoven
Klokgebouw.
vr 23 feb HEX 2018. za 10 feb Klassieke muziek op de catwalk en een modeshow met dans! ma 05 feb Avenged Sevenfold komt op 12 juni naar Strijp-S. ma 22 jan RB Sunday XXL Klokgebouw Eindhoven. vr 22 dec Maker Fair Eindhoven.
aankoopmakelaar
Wynwood.
asian food bar. In het creatieve hart van Eindhoven op Strijp-S eet en drink je bij Wynwood op topniveau voor een aantrekkelijke prijs. Uitstekende service, een smaakvol interieur en internationale uitstraling vormen samen met heerlijke gerechten en dranken de ingrediënten voor een perfecte middag of avond. Wynwood bruist de hele dag: je kunt er terecht voor je zakelijke afspraak, voor lunch, diner en voor een cocktail of glas wijn met barbites. In het restaurant geniet je van gerechten van hoge kwaliteit.
wat kost een goochelaar per uur
Zuid-Afrikaans grill restaurant in Klokgebouw Studio040.
Home Eindhoven Zuid-Afrikaans grill restaurant in Klokgebouw. Zuid-Afrikaans grill restaurant in Klokgebouw. Gepubliceerd: Vrijdag 02 december 2016 1611: Bijgewerkt: Woensdag 15 november 2017 1131.: Eindhoven is vanaf morgen een Zuid-Afrikaans grill restaurant rijker. Voor krokodillenvlees kan je dus voortaan naar The Starlight Lounge op de vierde etage van het Klokgebouw.
online
Ketelhuis Hét restaurant van Strijp-S Strijp-S, Eindhoven.
vpn server
welkom Radio Royaal.
de kookfabriek te vinden. t 040 78 00 971. diner vanaf 18.00u. 5617 ae eindhoven. het restaurant vind je in de machinekamer op strijp-s., naast het klokgebouw en tegenover station strijp-s. betaald op straat en/of in de naast gelegen parkeergarage, 140, p/u.
De 10 beste restaurants in de buurt van Klokgebouw.
Restaurants in Eindhoven. Restaurants in de buurt van Klokgebouw. Restaurants in de buurt van Klokgebouw. Klokgebouw 50, 5617 AB Eindhoven, Nederland. Lees beoordelingen van Klokgebouw. 2 gasten 1 gast. Een restaurant zoeken. 125 van 393 restaurants in Eindhoven. 0 km van Klokgebouw.

Contacteer ons